×
COVID-19: wiarygodne źródło wiedzy

Masło Greków (przepis bezglutenowy)

mgr Bożena Kropka, dietetyk


Fot. pixabay.com

Składniki

  • 1 szklanka oliwy z oliwek

Przygotowanie

Do płaskiego naczynia wlewamy oliwę z oliwek. Następnie wkładamy ją do zamrażarki i czekamy aż stężeje – masło gotowe. Osoby uczulone na oliwki mogą sporządzić to masło z innych olejów.

Pozostałe przepisy na dania bezglutenowe

14.06.2012
Doradca Medyczny
  • Czy mój problem wymaga pilnej interwencji lekarskiej?
  • Czy i kiedy powinienem zgłosić się do lekarza?
  • Dokąd mam się udać?
+48

w dni powszednie od 8.00 do 18.00
Cena konsultacji 29 zł

Zaprenumeruj newsletter

Na podany adres wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Dziękujemy.

Ten adres email jest juz zapisany w naszej bazie, prosimy podać inny adres email.

Na ten adres email wysłaliśmy już wiadomość z linkiem aktywacyjnym, dziękujemy.

Wystąpił błąd, przepraszamy. Prosimy wypełnić formularz ponownie. W razie problemów prosimy o kontakt.

Jeżeli chcesz otrzymywać lokalne informacje zdrowotne podaj kod pocztowy

Nie, dziękuję.
Poradnik świadomego pacjenta