×
COVID-19: wiarygodne źródło wiedzy

Indyk duszony w warzywach (przepis bezglutenowy)

mgr Bożena Kropka, dietetyk


Fot. pixabay.com

Składniki

  • 400 g mięsa z indyka
  • 2 marchewki
  • 2 pietruszki
  • 1 seler lub 1 seler naciowy
  • 2 cebule
  • olej rzepakowy
  • przyprawy: majeranek, tymianek, lubczyk, sos sojowy, sól

Przygotowanie

Opłukane, pokrojone mięso dusić z 2 cebulami z dodatkiem kurkumy. Dodać pokrojone warzywa wraz z przyprawami. Potrawę dusić, aż warzywa będą miękkie.

29.05.2012
Doradca Medyczny
  • Czy mój problem wymaga pilnej interwencji lekarskiej?
  • Czy i kiedy powinienem zgłosić się do lekarza?
  • Dokąd mam się udać?
+48

w dni powszednie od 8.00 do 18.00
Cena konsultacji 29 zł

Zaprenumeruj newsletter

Na podany adres wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Dziękujemy.

Ten adres email jest juz zapisany w naszej bazie, prosimy podać inny adres email.

Na ten adres email wysłaliśmy już wiadomość z linkiem aktywacyjnym, dziękujemy.

Wystąpił błąd, przepraszamy. Prosimy wypełnić formularz ponownie. W razie problemów prosimy o kontakt.

Jeżeli chcesz otrzymywać lokalne informacje zdrowotne podaj kod pocztowy

Nie, dziękuję.
Poradnik świadomego pacjenta