×
COVID-19: wiarygodne źródło wiedzy

Koktajl z gruszek i mango

„Europejska książka kucharska”


Fot. pixabay.com

Składniki (na 2 porcje)

  • 1 duża gruszka
  • 150 g miąższu z owocu mango
  • 250 ml zimnej przegotowanej wody
  • 75 g schłodzonego niskotłuszczowego jogurtu naturalnego bez cukru
  • 2 łyżki stołowe świeżo wyciśniętego soku z cytryny

Przygotowanie

  • Gruszkę obrać, oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w kostkę i schłodzić.
  • Mango pokroić w kostkę i schłodzić.
  • Gruszkę, mango i pozostałe składniki zmiksować w blenderze na gładki koktajl.
  • Przelać do szklanek i podawać bezpośrednio po przygotowaniu.

17.10.2012
Doradca Medyczny
  • Czy mój problem wymaga pilnej interwencji lekarskiej?
  • Czy i kiedy powinienem zgłosić się do lekarza?
  • Dokąd mam się udać?
+48

w dni powszednie od 8.00 do 18.00
Cena konsultacji 29 zł

Zaprenumeruj newsletter

Na podany adres wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Dziękujemy.

Ten adres email jest juz zapisany w naszej bazie, prosimy podać inny adres email.

Na ten adres email wysłaliśmy już wiadomość z linkiem aktywacyjnym, dziękujemy.

Wystąpił błąd, przepraszamy. Prosimy wypełnić formularz ponownie. W razie problemów prosimy o kontakt.

Jeżeli chcesz otrzymywać lokalne informacje zdrowotne podaj kod pocztowy

Nie, dziękuję.
Poradnik świadomego pacjenta